Tilmeld dig nu! Det er GRATIS
Jeg er:
Indtast dine oplysninger:
Vælg din alder:
Indtast din placering:
Nulstil adgangskode

Indtast din email-adresse nedenfor, og vi vil sende dig instruktioner om at oprette en ny adgangskode. Forsikre dig, at du indtaster den samme email-adresse, som du brugte til at oprette din profil med.

Har du ikke fået en email? Tjek din spam-mappe!

Din anmodning behandles.
Vent venligst…
Profile Picture

Gå ind på nemflirt.dk og se på få minutter hvor nemt det er!

AsgerHarDet, 28, Haderslev

Få en vild trekant med hotte danskere i aften!

step1

Det er så nemt og sjovt at få en forbindelse online!

Det er nemt at få en aftale! Bare giv en gyldig e-mail, opret et sexet brugernavn og bekræft! Så er klar til at begynde at browse hotte par for aftaler. Prøv det nu!

step2

Browse for sexede par for trekanter!

At finde det rigtige par til din trekant er sjovt ved hjælp af vores sexede søgeværktøj! Tusindvis af lokale par ønsker at tilføje en mand til sex, i aften! Kunne det være dig?

step3

Lav aftaler med lokale på Nem Flirt!

Kan du lide hvad du ser? Send en besked et hot par eller vent på at de sender besked til dig! Brug vores aftalefunktioner til at få sex som du ønsker, så ofte du ønsker!

Gennemse tilgængelige medlemmer

Der er altid plads til én til. Jeg ved det er rigtigt, for vi har prøvet det tit på nemflirt.dk hvor det er nemt og uden omsvøb at mødes med andre, der ønsker det samme for at skabe gode rammer, når man er flere sammen.

GrupperErBareBedst 28/28, Karlslunde

Vi vil gerne have andre med, når vi elsker. Det giver en helt ny dimension, og vi er sikre på hinanden, så hvorfor ikke prøve det? Nye mennesker er altid velkommen hos, og med, os. nemflirt.dk Denne hjemmeside har hjulpet os til at gøre vores drømme virkelige nemt og uden omsvøb. Vi kan slet ikke få nok.

Vi2Og1Til 31/28, Ikast

Sidt vi besøgte vores venner fortalte de os, at de var begyndet at bruge nemflirt.dk Derfor tænkte vi også vi gerne ville prøve og det har vi ikke fortrudt et øjeblik. Det gik bare så nemt og hurtigt, og så var vi klar til at gå i gang med en trekant, ja og endda også en firkant.

ViVilHaveEndnuMere 28/28, Bagsværd

All The Hot Singles Are Here

Vi garanterer du vil finde, hvad du leder efter!

Uanset hvad du ønsker, vil vi hjælpe dig med at finde det på færrest mulige trin og på den hurtigst mulige tid! Med vores meget avancerede søgeværktøjer, der ikke kun er let at bruge, garanterer vi at forbinde dig med den bedst match - uanset hvor du bor, eller hvor du rejser hen! Du kan finde par, der opfylder dine fysiske behov, dine seksuelle interesser, og den mest bekvemme beliggenhed!

Du kan få aftaler overalt i Danmark eller i verden!
Why We're The Best Hookup Finder
Vi praler med millioner medlemmer på verdensplan, så uanset hvor du bor, eller hvor du rejser - Vi kan hjælpe dig med at lave aftaler for en rødglødende trekant! Hvis du er til kinky sex, vil leve som en berømthed og dele med mænd og kvinder, eller du bare er nysgerrig og ønsker at udforske din seksualitet i et sikkert miljø - du finder præcis hvad du leder efter her! Vi hjælpe med at forbinde vores medlemmer med par, der er perfekt egnede, ved hjælp af søgeord, fotos, beliggenhed og mange andre funktioner, der ikke ses andre steder! Du kan bruge vores generelle søgeredskaber til at se den lange række af medlemmer vi har, eller du kan skræddersy søgningen for at passe til dine specifikke behov. Det er nemt og sjovt! Og ved hjælp af vores applikation behøver du ikke udelukkende at stole på din computer for at lave aftaler Læs mere om vores applikation nedenfor!.
Horny Members Are Ready To Meet Tonight

Hav sex når som helst, hvor som helst, med hvem du vil!

Brug vores trekants-finder applikation for at oprette forbindelse til par, uanset hvor du befinder dig i Danmark eller i udlandet! Uanset om du tager en pause på arbejdspladsen, hænger ud på en bar, eller shopper - du kan tjekke sexede par på farten! Det er nemt at downloade til din telefon og ser også godt ud. Vores beskeder indstilles til diskret, så at ingen nogensinde får at vide, hvad du har gang i! Vi gør privatlivets fred og diskretion til en topprioritet på Nem Flirt!

Tjek medlemmernes udtalelser

Vi kan godt lide, at man her let kan fortælle om, hvad vi ønsker. Vi synes nemflirt.dk er sat godt op med tydelige og klare informationer. På den måde kan man undgå dem man ikke spiller sammen med,da vi ikke vil miste kostbar tid. Vil vil bare nyde det.

Helt_Åbent_Par 33/32, Hedehusene

Vi elsker nye udfordringer og vi har før prøvet andre kontaktportaler. Vi synes, at nemflirt.dk er bedre til at finde præcis det vi ønsker og på en både tryg og sikker måde. Det er også nemt at bruge. Prøv det selv og se hvilke fine muligheder der er.

KomOgFindOs 31/32, Hvidovre

Der er altid så mange mennesker i Tivoli og det forstår jeg godt, for der er virkeligt romantisk og vi er der også tit for at mødes med nogen af dem vi har fundet på nemflirt.dk fordi vi på en god måde har kunnet fortælle om os selv i profilen. Vores indbakke fyldes så hurtigt med par eller enlige, der gerne vil mødes med os og deltage.

RomantiskParTilJer 29/32, København

Hook Up With Women In Only A Few Minutes!

28.196.412 & op; tæller stadig!

Nyd sexede trekanter med hotte par på det højeste rangerede sexsted vurderet af top mandemagasiner over hele verden. Kom og opfyld dine fantasier på #1 Adultookup! Vi lover at du får en aftale! Hvorfor er vi det hotteste websted for trekanter og tilfældig sex? Kom og find ud af mere

Vi har de fleste medlemmer for en dansk hjemmeside for frække aftaler!

Vi har de fleste medlemmer på verdensplan og lokalt i Danmark! Millioner af par af bruger vores tjeneste for at lave aftaler med tilgængelige mænd og tusindvis af lokale par, der er interesseret i at deltage i soveværelset. VI ØNKER EN AFTALE MED DIG!
We're Rated As The Most Preferred Adult Hookup Site By Top Men's Magazines
Grunden til, at vi har flere par og medlemmer end nogen anden hjemmeside, er fordi vi tilbyder de bedste medlemsfunktioner, den nemmest anvendelige interface, og vi går ud over alt for kundeservice. I en nylig meningsmåling foretaget blandt mænd der søger trekanter på de førende websteder for swingere rangerer vi som #1 for de mest attraktive par OG de lykkeligste og mest seksuelt tilfredse par og mandlige medlemmer. Tilmeld dig i dag for at finde ud af hvordan vi får givet dig en aftale med parret for dine drømme og hvorfor vi er top-valg for alle mennesker på udkig efter medlemmer!
Why Are We The Easiest Hookup Site To Use?

Funktioner, der gør at medlemmer kommer tilbage!

Nogle af vores foretrukne medlemsfunktioner omfatter vores chat-beskeder på siden. Ser du et hot par? Send dem en besked og begynd at chatte. Kan du lide hvad du ser? Eskaler ting med nogle sexede video-chat på siden. De fleste medlemmer rapporterer, at de har mødtes inden for få dage efter indledte chats om trekanter. Mange af vores brugere kommer også tilbage for anden, tredje, fjerde og endnu flere gange! Vi har det største antal gentagne brugere og tilfredse medlemmer. Det er så nemt at finde hvad du ønsker og få hvad du ønsker på nemflirt.dk. Kom indenfor og find ud af, hvorfor vi er det mest populære websted for trekanter og swingere!

Gennemse tilgængelige medlemmer

Der er intet som sex i tre- eller firkanter - eller endu vildere i en gruppe. På den måde får vi den højeste grad af ophidselse og nydelse. nemflirt.dk. er stedet hvor vi som par kan finde det hele og mere til. Vi vender hele tiden tilbage g finder endnu mere glæde.

Fornyligt havde jeg en drøm om at blive taget bagfra af en mand samtidig med at jeg kneppede en kvinde. Siden da har jeg slet ikke kunnet slippe denne drøm, så forleden gik jeg ind på nemflirt.dk. og tænk, bare efter nogle timer kunne jeg mødes med et par, der bare var klar, og det var helt fantastisk!

Everyone Is Hooking Up Online!

Vi øger dine Odds for at få en aftale i aften!

Vi anvender den hyppige og vellykkede anvendelse af gratis nyhedsbreve og sideopdateringer for at give dig de hotteste tips fra vores sexeksperter og fagfolk inden for dating. Du kan holde dig opdateret via e-mail og notitser på siden. Vi lader dig komme ind på ind på hot spots, som medlemmer bruger til at få aftaler med de nyeste tilmeldte medlemmer. Mist aldrig muligheder for at få aftaler igen!
Find Your Perfect Adult Hookup!

Blive et udvidet medlem for ekstra sexappeal og opmærksomhed

Uanset om du ønsker at lave aftale med par eller du er mere interesseret i at lave aftaler med kvinder en-til-en søger vi for at give dig med de fleste muligheder at få noget vildt! Du kunne få en trekant I AFTEN! Her er hvordan:
We Live Up To Our Promises!
Vi fremhæve din profilside for andre medlemmer! Du kan gå ind som vores diskrete eller 'usynlige' medlemsprofil, eller hvis du vil have mest mulig opmærksomhed, vi vil opdatere din profil GRATIS for at øge dine odds for eksponering for andre medlemmer og dine chancer for at få en aftale! Bliv favoritmedlem! Chat med medlemmer og lav aftaler, par og andre singler kan give dig positive anmeldelser og vurderinger, som du kan vælge at vise på din profil! Jo flere aftaler du får og jo flere du deltgaer i - DES DO mere kan du få! Det er så nemt og så sjovt, hvilket er grunden til vi er brugerfavorit #1 af alle voksen sex-sider i Danmark og i verden!

Vi finde medlemmer i dit område, der vil lave aftaler LIGE NU.

Hvis du er ikke interesseret i at vente på at få en aftale og bare ønsker være sammen med et par, der er med på at få noget i aften, så bare bruge vores søgefunktion til at finde par tæt på dig som er online for aftaler! Få det opfyldt i aften. Du kunne leve i fuld livsstil, lav aftaler med par til venstre og højre! Hvorfor vente?

Find ud af hvorfor vi er #1 for danske trekanter!

Tilmeld dig i dag!